28 Aralık 2017 Perşembe

FIFA 18 [STEAMPUNKS] - FULL İncele

FIFA 18 [STEAMPUNKS] - FULL İncele




Oyuncu Kontrolü

Gerçek Oyuncu Hareket Teknolojisi: Tamamen yeni ve çığır açan animasyon sistemi olan poz yakalama tekniğiyle her kareyi eşleştirerek markanın en iyi tepki veren ve akıcı oynanabilirliğini sunuyor. Yeni hareket yakalama teknikleri ve kare kare animasyon geçişleri sayesinde FIFA 18 futbol tecrübesini en gerçekçi şekilde yansıtıyor.

Oyuncu Kişiliği: Altı yeni karakteri modellemesi ve yeni oyuncu haritalama teknolojisi futbolcuların hareketlerini farklılaştırarak onlara kendilerine has kimliklerini veriyor. Ronaldo’nun imzası haline gelen depara kalkışı, Sterling’in eşsiz dönüşleri ve Robben’in benzersiz kol hareketlerini FIFA 18’de anında fark edebileceksiniz.

Geliştirilmiş Top Sürme: FIFA 18’de defans oyuncularının üzerine, çok iyi oyuncuların saniyeler içerisinde yönünü değiştirebileceğini bilerek kendinizden emin koşacaksınız. Yeni top sürme mekanikleri 1’e 1 karşılaşmalarda oyunculara yaratıcı olmaları konusunda daha fazla olanak veriyor. Daha sıkı dönüşler yapın, rakibinizle daha yakından bire bir mücadele edin ve her zamankinden daha dinamik şekilde yırtıcı oynayın.

Geri Tepki Verme: Top kullanma yeteneklerinde yaratıcılık ve kontrollü top sürme mekaniklerindeki yeni düzenlemeler oyunculara dar alanlarda atağa kalkma hareketlerinde yeni seçenekler sunuyor. Savunma oyuncusu ayağınızdan topu kapmaya çalışırken kolaylıkla yönünüzü değiştirin ve futbolcunun size hemen tepki verdiğini hissedin.

Depara Kalkma: Eşsiz ve dinamik hızlanma temelli animasyonlar sayesinde kontrollü top sürme hareketlerinden daha hızlı hareketlere kolayca geçerek ani deparlara kalkın.




Takım Tipleri ve Pozisyon Alma

Yeni Oyuncu Pozisyonlaması: Hareketlerdeki yeni özgürlük sayesinde takım arkadaşlarınız ne yapacağınızı okuyor ve buna göre hareket ediyor. Koordine koşularda forvet ileri çıkıyor veya boş bir noktaya kaçarak atağa çıkan oyuncuya destek veriyor. Yeni futbolcu pozisyonlaması zamanda ve yerde sizlere daha dengeli ve geniş hareket alanı sunarak oyuna hazırlıyor.

Takım Biçimleri: Birçok takıma derinlemesine yeni oyun stilleri eklenerek FIFA 18 sahalarındaki en belirgin taktikler öne çıkarıldı. Artık bilgisayar kontrolündeki takımların oynayışından Avrupa’nın en iyi kulüplerinin tiki-takalarını veya Premier Lig’in yüksek baskılı oynayan takımlarının hareketlerini rahatlıkla ayırt edebileceksiniz.

Çabuk ve Dinamik Oyuncu Değişikliği: Yeni oyuncu değişikliği sistemi oyunculara maçı durdurmadan değişiklikler yapma olanağı sunuyor. Kaçırdığınız bir fırsat ya da yediğiniz bir gole karşılık acil değişiklik yapma gerekliliği olduğunda ani bir kararla menüye dahi gitmeden yedek futbolcuyu sahaya sürebilirsiniz




Gerçekçi Atmosfer

Bölgesel Ambiyanslar: Güneş’in eşsiz pozisyonlanması, sinematik atmosferdeki geliştirmeler, sahaların imzası haline gelmiş özellikleri, La Liga ve MLS’deki özel yayın sunum içerikleri, kulüplerin ve stadyumların kendilerine özgü flamaları, maça adapte olan sunucu yorumları ve saha kalitesindeki ileri güncellemeler biraya gelerek en gerçekçi futbol tecrübesini FIFA 18’de hayata geçiriyor.

Fantastik Goller: Yeni hareket ve bitirme animasyonları daha akıcı ileri çıkma ve atağa kalkma tecrübesi sunarak eşsiz goller atabilme potansiyelinizi arttırıyor.




YOLCULUK: HUNTER’IN DÖNÜŞÜ

Alex Hunter’ın yanına yıldızlar geçidi kadrosunu alarak dönmesiyle (Ronaldo ve diğer Avrupa futbolunun başka yıldızları) sizi dünya çapında bir yolculuğa çıkartıyor. Premier Lig’in nefes kesen birinci sezonundan sonra Hunter dünyanın başlıca kulüpleri tarafından tanınıyor ve karşısına çıkan her fırsatı değerlendirmek için arayışına çıkıyor. Artık ikinci adımı atmaya hazır hissediyor, geleceği umut veriyor ve bütün dünya Hunter hakkında konuşuyor… Fakat futbol dünyası her zaman adil olmuyor.

Futbol Dünyasında Tura Çıkmak: Brezilya’daki yaz arasından Los-Angeles’teki sezon öncesi hazırlıklara kadar Alex Hunter dünyanın farklı futbol mabetlerini dünya çapında çıktığı seyahatle tecrübe ediyor.

Oynamak İçin Daha Fazla Sebep: Bölüm tabanlı, kısa zamanlı hedefler Alex Hunter’a başarılı kariyerinin ikinci sezonunda aldığı yolda daha fazla hareket alanı sunuyor.

Yıldızlar Geçidi Bir Ekip: Cristiano Ronaldo futbol ustalarının dolu olduğu listede başı çekiyor ve satış rekorları kıran devam oyununa öncülük ediyor.

Etkili Kararlar: Oyuncular daha büyük ve zor kararlarla yüzleşerek hikâyeye uzun süreli sonuçlar doğuracak şekilde etki edecekler.

Sizin Alex Hunter’ınız: Alex Hunter’ın nasıl görüneceğine saçına, dövmelerine ve bolca seçeneği olan kıyafetleri arasından seçerek siz karar verin. Hatta Alex’in hangi ayağını kullandığına dahi karar vererek sizin oynama tarzınıza uyduğundan emin olun.

Yerel Çoklu Oyuncu: Alex’in kariyerini yerel çoklu oyuncu modu sayesinde takım olarak oynayın ve sahadaki aksiyonu arkadaşlarınızla beraber tecrübe edin.

Yeni Oynanabilir Karakterler: Artık oyuncular Alex’in yolcuğu sırasında tanıştığı yeni oynanabilir karakterlerin kısa ve tek kişilik öykülerini tecrübe etme fırsatına sahip olacaklar.



:sistem_gereksinimleri:

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10 (Sadece 64 bit!)
İşlemci:  Intel Core i3-2100 3.1GHz / Phenom II X4 965
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı:  GeForce GTX 460 / Radeon R7 260X v3
DirectX: Version 11
Boş Alan: 50 GB boş alan   


Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10 (Sadece 64 bit!)
İşlemci:  Core i3-6300T 3.3GHz / Athlon X4 870K
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı:  GeForce GTX 670 / Radeon R9 270X
DirectX: Version 11
Boş Alan: 50 GB boş alan   






:pcoyunfragmani:






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder